De organisatie van Concert At Sea maakt een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar daags voor het evenement. Op deze manier hoopt de organisatie de snel op gang gekomen zwarthandel rondom de uitverkochte zaterdag te dwarsbomen.

In oktober vorig jaar al startte de voorverkoop voor de achtste editie van Concert At Sea, dat 28 en 29 juni plaatsvindt op de Zeeuwse Brouwersdam. Kaarten voor zaterdag 29 juni verkochten in korte tijd uit, waarna een levendige zwarthandel tot stand kwam.

?Sinds de zaterdagkaarten zijn uitverkocht krijgen we dagelijks mails van teleurgestelde bezoekers die voor te hoge prijzen dagkaarten hebben besteld bij tweedehands ticketwebsites en die opgelicht zijn?, aldus een woordvoerder van het evenement. ?Dat is voor de klanten en voor ons vervelend omdat we er veel voor doen om onze ticketprijs relatief laag te houden. We kunnen niet genoeg benadrukken om alleen tickets te kopen via de offici?le kanalen.?

Om dit kracht bij te zetten zet de organisatie op donderdag 22 juni een beperkt aantal dagkaarten voor de zaterdag in de reguliere verkoop (via www.concertatsea.nl en Primera). Daarnaast is de organisatie de klantgegevens aan het analyseren om kaarten van ticketbureaus mogelijk ongeldig te maken. De organisatie benadrukt dat de weekendkaarten voor Concert At Sea nog wel beschikbaar zijn.

Onderwerpen