26 februari 2013 – Ampco Flashlight Rental B.V. heeft vandaag bekend gemaakt dat Dennis van der Haagen vanaf heden als commercieel- en operationeel directeur de huidige directie zal versterken.

Van der Haagen heeft de afgelopen 17 jaar het bedrijf Sightline Productions met zijn enthousiasme en kunde uit laten groeien tot ??n van de meest succesvolle en vooraanstaande bedrijven in Nederland op het gebied van technische producties.

Dennis van der Haagen: “Sightline Productions bevindt zich op het niveau dat ik vanaf de oprichting van het bedrijf voor ogen had. Met tevredenheid heb ik kunnen constateren dat de dagelijkse leiding inmiddels in veilige handen is bij de jongere generatie die binnen het bedrijf is opgegroeid. Daarom heb ik besloten me in te gaan zetten voor het bedrijf waar ik ooit mijn carri?re ben begonnen en dat inmiddels ruim 30 jaar aan de top staat op het gebied van verhuur van geluid, licht, rigging en sinds kort ook video; Ampco Flashlight Rental BV”.

Dick van Berkum (algemeen directeur Ampco Flashlight Group): “ik ben blij en trots dat we een man als Dennis hebben weten aan te trekken om mede leiding te geven aan de toekomst van ons verhuurbedrijf. Ik ben er van overtuigd dat zowel de brede ervaring, marktkennis als de gedrevenheid van Dennis in de komende jaren zal zorgen voor zeer goede resultaten”.

Onderwerpen