Als een van de eerste bedrijven binnen de evenementen branche is VVEM-lid Frontline Rigging VCA gecertificeerd! VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). In feite is VCA meer dan een checklist. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Het VCA-certificaat is een nuttig middel om aan te tonen dat Frontline Rigging op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Een opdrachtgever die opdrachten uitbesteedt aan een bedrijf met een VCA-certificaat, mag er op vertrouwen dat de uitbestede opdracht zodanig wordt uitgevoerd dat veiligheid, gezondheid en milieu niet in gevaar komen. Een onafhankelijk en objectief onderzoek, door een erkende certificatie-instelling, in dit geval de KEMA, heeft dit immers aangetoond.

Frontline Rigging heeft de positie van marktleider door blijvend te investeren in het verbeteren van haar dienstverlening.

Voor verdere informatie:

Onderwerpen