Het Pepsi Stage theater aan de ArenA Boulevard pal naast de Heineken Music Hall verdwijnt per januari 2007 uit Amsterdam Zuidoost en maakt plaats voor de komst van het mega-entertainment centre GETZ.

?

Het speciaal voor “Grace, The Musical” ontworpen theater kwam in de zomer van 2002 leeg te staan, omdat deze productie helaas geen lang leven was beschoren. Sindsdien is de Heineken Music Hall verantwoordelijk geweest voor de exploitatie van dit theater. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat de exploitatie van beperkte duur zou zijn en dat het uiteindelijk plaats zou moeten maken voor GETZ.

?

De directie van de Heineken Music Hall kijkt met gemengde gevoelens terug op de exploitatieperiode van de Pepsi Stage. Directeur Paul Stiekema: “De afgelopen jaren heeft de Heineken Music Hall in de Pepsi Stage zo’n 150 langlopende of eenmalige producties / evenementen ondergebracht. Mede door de monumentale ambiance geïnspireerd op de koninklijke inrichting van het Paleis van Monaco uit de jaren ’50 leende de Pepsi Stage zich uitstekend voor exclusieve producties variërend van seated concerts, musicals, congressen tot bedrijfsfeesten. Maar eerlijk is eerlijk, tot een sluitende exploitatie zijn we nooit gekomen.”

Inmiddels wordt gewerkt aan de eerste stappen van de bouw GETZ, het entertainment centre dat de ArenA Boulevard zal completeren tot het tweede centrum van de stad. GETZ zal plaats bieden aan cultuur, winkels, music center plus discoteek, casino, hotel, horeca, entertainment, appartementen en parkeervoorzieningen. Met het voortbouwen op successen van de thema’s sport, music, dance en entertainment kan GETZ in de toekomst uitgroeien tot een toplocatie die jaarlijks vele miljoenen enthousiaste bezoekers naar de ArenA Boulevard zal trekken.

?

Onderwerpen