De vereniging Logistiek management (vLm) beloont elk jaar uitzonderlijke prestaties in het vakgebied logistiek met de Nederlandse Logistiek Prijs. De vLm wil met deze prijs de innovatie en professionalisering van de logistiek stimuleren. Hema, Heineken, TomTom Work, Philips Lighting en Ortec waren voorgaande winnaars. De jury heeft de prijs dit jaar toegekend aan ID&T.

Innovatie
Volgens de vLm heeft ID&T meerdere innovaties bereikt in evenementenlogistiek en is een leidende onderneming in de evenementensector. Innovaties zijn er geweest in een dichtgetimmerde aanpak van de voorbereiding, informatiesystemen, crowdmanagement, artiestenmanagement, voorzieningen voor bezoekers, versnelde opbouwtijden, ticketingsystemen, gebruik van open ontwerpsoftware, slimmer verpakken en niet in de laatste plaats de naadloze samenwerking met een hechte club uitvoerende partners in de logistieke keten.

“De aanpak van ID&T stelt hen in staat op tijd tegen beheerste inspanningen, nagenoeg elk evenement neer te zetten. ID&T is een inspiratiebron en een voorbeeldfunctie voor andere bedrijven. Bijzonder aan ID&T is de nauwe samenwerking met leveranciers als echte partners. Zij hebben dan ook direct bijgedragen aan het behalen van de Nederlandse Logistiek Prijs.” aldus de vLm.

De jury is van mening dat ID&T een enthousiast bedrijf is dat de laatste jaren een grote logistieke professionaliseringsslag heeft gemaakt. Logistiek zit in de haarvaten van ID&T.

Onderwerpen