Vanwege praktische en operationele redenen is de organisatie van het Royal Beach Concert genoodzaakt om het op 4 juni te Scheveningen geplande ?Royal Beach Concert? te verplaatsen.
Vandaag is door de organisator van het Royal Beach Concert bekend gemaakt dat er besloten is het evenement te verplaatsen. ?Wij zijn ons bewust van de enorme impact die dit teweeg brengt, maar ons primaire belang is de doorgang van het evenement voor de consument te waarborgen. De nieuwe geplande datum is 27 augustus. Met de gemeente wordt nu gesproken over een alternatieve locatie; het Malieveld. Binnen twee weken zullen wij ook hier volledige helderheid over kunnen verschaffen?, aldus Bob Reiche.
De voortgang van het strand concert dat gepland stond voor 4 juni a.s., met o.a. Elton John, Bryan Adams, de Golden Earring en Do, wordt momenteel belemmerd door een aantal zaken van operationele aard. ?Verplaatsing geeft ons de mogelijkheid oplossingen te vinden. Het is verstandiger het concert te verplaatsen, zodat we dan wel voor 100% garant kunnen staan voor de beoogde kwaliteit van ons evenement?, zegt Reiche.

Het Royal Beach Concert is het jaarlijks terugkerende evenement waarbij zon, strand en greatest hits centraal staan. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig! Consumenten met vragen kunnen 24 uur per dag terecht op www.royalbeachconcert.nl en voor specifieke vragen met betrekking tot tickets bij Ticketpoint: www.ticketpoint.nl/klantenservice.

Onderwerpen