Story Event Engineering BV: haal meer uit je evenement!

Al ruim 25 jaar zijn we de betrouwbare ?totaal-ontzorger? van audiovisuele faciliteiten en evenemententechniek voor publieks-evenementen, festivals, concerten, congressen, corporate events, theatertours, orkesten en evenementenlocaties. Hoe groot of klein uw evenement ook is, onze crew van 20 gedreven event engineers helpt u met cre?ren van de best mogelijke beleving.

We verzorgen betoverend licht, geweldig geluid en indrukwekkende video en helpen u het maximale effect uit uw evenement te halen.

Het realiseren van een optimale geluidsbeleving -ook onder moeilijke omstandigheden- is ??n van onze specialismen. Daarnaast helpen we organisatoren ook met akoestisch advies, geluidsplannen, 3D-simulaties en de vergunningsaanvraag. En we zorgen dat het geluid van uw evenement binnen de normen blijft en er zo min mogelijk overlast optreedt.

Naast technische productie en de podiumtechniek, bieden we ook innovatieve, event-ict-oplossingen zoals: productienetwerken, videoregistratie, wifi, telecom, frequentiemanagement, weer-monitoring, camerabewaking, crowd control, geluidsmetingen en dB-management.

Zo ondersteunen we u niet alleen met het bieden van de best mogelijke beleving, maar ook met de veiligheid, exploitatie en het beter managen van uw evenement