Het eerste lustrum van de Dutch Live Entertainment Production Awards (DLEPA) wordt 8 april 2019 gevierd. De VVEM is, samen met EB Live, presenting partner.

De Dutch Live Entertainment Production Awards begonnen in 2014 als een relatief kleinschalige blijk van waardering voor de mensen achter de schermen. Inmiddels is de DLEPA-uitreiking tot een volwassen evenement uitgegroeid, dat de professionalisering van de evenementenindustrie onderstreept. Gedurende de avond worden prijzen uitgereikt in de categorie?n Favorite Show Company, Favorite Site Company, Favorite Service Company, Favorite Production Company, Favorite Technical Production Company, Favorite Venue, Production of the Year en Rookie of the Year. Verder wordt de Bart Clement Award for Favorite Creative Person uitgereikt, alsmede een Lifetime Achievement Award.

Waar de DLEPA-lustrumeditie wordt georganiseerd, wordt begin 2019 bekend gemaakt. De 2018-editie vond plaats binnen Parc Broekhuizen, op de Utrechtse Heuvelrug ?Wat ik wel alvast kan zeggen, is dat de vorige winnaars aanwezig zijn?, aldus Marcel Albers namens de organisatie in EB Live. ?Zij hebben voor een groot deel bijgedragen aan het succes. Terugkijkend op vier edities is het opvallend te noemen hoe snel we volwassen zijn geworden. Dat ga je straks op meerdere vlakken terugzien.?

Tags