Het volledige programma van ADE Green is bekend gemaakt. De VVEM is een van de partners van deze subconferentie van Amsterdam Dance Event, die in het teken staat van duurzaamheid, innovatie en sociale verandering in de muziekindustrie.

De 2023-editie van ADE Green vindt op vrijdag 20 oktober plaats in Felix Meritis, Amsterdam. De conferentie uit de koker van het Amsterdam Dance Event, Green Events en Nachtlab Agency omvat diverse workshops, panels, keynotes en gesprekken met artiesten Jayda G, Laidback Luke, Chinwe Nnajiuba aka Juba, en Eli Goldstein, aangevuld met talrijke industrie-experts van bekende initiatieven zoals A Greener Future, Julie’s Bicycle, Boomtown Fair, Climate Cleanup Foundation, Solarpunks, Shambala Festival, ID&T, Atelier One, het Massachusetts Institute of Technology en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ook invloedrijke sprekers, zoals Mac Macartney, Arash Aazami en Artur Mendes van Boom Festival, maken dit jaar deel uit van de conferentie over duurzaamheid, innovatie en sociale verandering in de muziekindustrie.

Verschillende workshops, panels, keynotes en gesprekken geven bezoekers waardevolle kennis en concrete strategieën om duurzaamheid, sociale verandering en innovatie in hun werk te integreren. Nieuw in het programma van dit jaar zijn de zogenoemde ‘short-cut’ programma’s, waaronder korte keynotes en presentaties, evenals een exclusieve sessie met Virtual Reality die bezoekers al in het begin van de conferentiedag uitdaagt om te reflecteren en te herdenken.

Bij de conferentie van dit jaar staan onderwerpen zoals circulaire en klimaatneutrale evenementen, hernieuwbare energie, CO2-compensatie, sociale veiligheid in clubs en festivals, creatieve klimaatcommunicatie, impactinnovatie en ontwerp van bamboepodia centraal. Sprekers zoals Laidback Luke, Jayda G, Juba en Artur Mendes (Boom Festival) zullen open gesprekken leiden over mentale gezondheid, regeneratief leiderschap en het aanpakken van de klimaatcrisis als kunstenaars en creatieven.

Gerenommeerde sprekers uit verschillende delen van de wereld, waaronder Mac Macartney, Dr. John E. Fernandez, Ella Saltmarshe en Brian Fitzgerald, zullen tijdens de conferentie hun expertise delen. Deelnemers zijn onder andere professionals uit de muziekindustrie, experts op het gebied van evenementduurzaamheid, impactondernemers en artiesten, wat zorgt voor een dynamisch en invloedrijk publiek.

Het volledige programma van ADE Green is HIER te vinden.

ADE Green tickets zijn nog verkrijgbaar via de website van ADE:
https://www.amsterdam-dance-event.nl/en/ade-green/

Tags