TivoliVredenburg is donderdag 19 april de gastheer van de VVEM Algemene Ledenvergadering. Naast de gebruikelijke zaken die bij de vereniging horen, wordt ditmaal extra aandacht besteed aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van het rookbeleid en de Veldnorm Evenementenzorg.

Onder leiding van host J?rgen Raymann wordt het thema Building Perfect Events Together omgezet in een aantrekkelijk programma, waarbinnen interessante sprekers uit ons werkveld aanschuiven. Onder meer Mark Bogaerts, de organisator van het Holland Heineken House in Zuid-Korea/Pyeongchang, is aanwezig om zijn ervaringen met ons delen.

De ALV staat als vanouds in het teken van speciale ontmoetingen en gesprekken. De ALV is uiteraard bij uitstek de plek om open discussies aan te gaan met vakbroeders. Onder meer actuele zaken rondom tijdelijke bouw, de ontwikkelingen rond rookruimtes, nieuwe maximale geluidsniveaus voor muzieklocaties en uiteraard de ontwikkelingen van de VVEM komen ter sprake. De ALV is h?t moment om je stem te laten horen over lopende zaken. De VVEM ziet er dus naar uit dat veel leden hun opwachting zullen maken.

Voor deze ALV zijn we te gast in TivoliVredenburg, de venue die in korte tijd is uitgegroeid tot een populair multidisciplinair gebouw, waar zowel klassieke als populaire muziek naast elkaar (en gelijktijdig) geprogrammeerd wordt en waar op vooruitstrevende wijze met verschillende publieksstromen wordt omgegaan. De VVEM-leden zullen deze middag een rondleiding door het pand krijgen.

Tags