Save the date, of schrijf je direct in. Op maandag 19 september aanstaande vindt het Congres Podia | Festivals | Evenementen na twee overgeslagen jaren weer ‘ouderwets’ live plaats. Het voltrekt zich wederom in TivoliVredenburg en de Social Impact Factory te Utrecht. De Vereniging van EvenementenMakers (VVEM) en de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF) presenteren in samenwerking met TivoliVredenburg, Ticketmaster en vele anderen weer een informerende en inspirerende dag. Kom ook, beleef het live!

Voor wie?
Het Congres Podia | Festivals | Evenementen is er voor iedereen die de Nederlandse live- (pop)muziek- en evenementenwereld een warm hart toedraagt. Deelnemers zijn directies en medewerkers van festivals en podia, boekers, promoters, organisatoren, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsmedewerkers, toeleveranciers en studenten met ambities voor werk in de live- (pop)muziek- en evenementensector.

Waarom?
Ontmoet collega’s, muziekprofessionals en beleidsmakers weer live en ga met ze in discussie. Doe inspiratie op. Laat je informeren over trends en ontwikkelingen tijdens ruim 50 sessies over allerlei actuele en relevante onderwerpen die spelen in de sector. Zie hier voor het programma van de editie van 2019 om je een idee te vormen.

Snel aanmelden loont!
Tot 1 juli geldt een lager tarief. Meld je daarom nu aan!

https://www.congrespodiafestivalsevenementen.nl/registreren/