Deze week is de stembus voor de Dutch Live Entertainment Production Awards (DLEPA) gesloten. Op 6 april worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de awardshow in Parc Broekhuizen.

De Dutch Live Entertainment Production Awards zijn d? prijzen voor professionals binnen de live-entertainmentindustrie die een bijzondere prestatie hebben geleverd. De Dutch Live Entertainment Production Awards biedt een podium waar het harde werk binnen de live-entertainment wordt erkend, gestimuleerd en versterkt. De organisatie van de Dutch Live Entertainment Production Awards is druk bezig met de voorbereidingen voor de zesde editie van de awardshow en heeft afgelopen maand bekend gemaakt dat Danny Damman zich bij de jury heeft gevoegd.

Danny Damman is al meer dan 25 jaar werkzaam in de entertainment branche en heeft in deze periode boven de 1000 live-evenementen mogen meemaken. Sinds 2008 is Danny commercieel directeur van de Ziggo Dome. Alleen al in die hoedanigheid is hij getuige geweest van honderden evenementen. ?De beste waren de evenementen waarin de kernwaarden kwaliteit, persoonlijk, innovatie, creativiteit en passie waren verankerd. Overigens kernwaarden die ik ook zelf probeer na te streven en waar ik als jurylid evenementen en personen werkzaam in deze industrie op zal beoordelen. Een groot deel van mijn tijd in de entertainmentbranche heb ik mogen doorbrengen aan de locatie-zijde (Johan Cruijff ArenA en de Ziggo Dome). Wat ik aan de commerci?le-zijde van deze locaties heb mogen ervaren is dat ?Some people look for a beautiful place. Others make a place beautiful.? De laatste groep zijn de organisatoren en andere professionals achter de schermen. En als ik een ding met mijn ervaring kan roepen is dat de Nederlandse organisatoren tot de beste van de wereld behoren. Kijk maar eens naar de vorige prijswinnaars. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van deze branche en als jurylid mag bijdragen aan de juiste waardering van de bedrijven en de personen die hierin werkzaam zijn. Een branche die al jaren op het hoogste niveau acteert maar nog niet altijd op de juiste waarde wordt geschat.?

Juryvoorzitter Henk Schuit is verheugd dat Danny Damman zich bij de jury aansluit. ?Met zijn ervaring, netwerk en statuur hebben we er een fantastisch klankbord bij.? De jury bestaat dit jaar naast voorzitter Henk Schuit en genoemde Danny Damman uit Patricia Berkhof, Annejorie Hegge en Marcel de Vre. Zij bepalen de winnaars in deze categorie?n:

* Favorite Show Company
* Favorite Site Company
* Favorite Service Company
* Favorite Production Company
* Favorite Technical Production Company
* Favorite Venue
* Production of the Year
* Talent of the Year
* The Bart Clement Award for Favorite Creative Person
* Special Achievement Award

Net als voorgaande jaren is de locatie van de uitreiking het statige Parc Broekhuizen te Leersum. In 2018 ontving het in dit landhuis gevestigde restaurant, met een keuken onder leiding van de chef-kok Jacob Jan Boerma, haar eerste Michelinster. Tickets zijn inclusief toegang tot de awards ?n drankjes en amuses uit de keuken van Parc Broekhuizen. Bestel je tickets op de DLEPA-website.

Tags