De organisatie van de Dutch Live Entertainment Production Awards (DLEPA) heeft besloten de 2020-editie te verplaatsen. Het evenement zou 6 april aanstaande plaatsvinden, het is nu verschoven naar 21 september.

?Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de druk die dit legt op de live-entertainmentindustrie, zijn we tot het besluit gekomen om de Dutch Live Entertainment Production Awards-uitreiking te verplaatsen. Wij vinden het niet gepast om feest te vieren terwijl veel branchegenoten voor zware opgaven staan, veroorzaakt door de situatie rond het coronavirus. Wij wensen allen succes”, zo meldt de organisatie op de DLEPA-website.

Het evenement is verplaatst tot na het festivalseizoen en zal – wederom op Parc Broekhuizen te Leersum – nu op 21 september plaatsvinden.

De Dutch Live Entertainment Production Awards zijn d? prijzen voor professionals binnen de live-entertainmentindustrie die een bijzondere prestatie hebben geleverd. De Dutch Live Entertainment Production Awards biedt een podium waar het harde werk binnen de live-entertainment wordt erkend, gestimuleerd en versterkt. De VVEM is samen met EB Live ‘presenting partner’. Namens de vereniging laat Willem Westerman weten: ?Het besluit van de organisatie is heel begrijpelijk en aan de andere kant enorm balen. We hadden graag de mensen en bedrijven voor het voetlicht willen zien schitteren. We kijken er dan ook naar uit om dat later dit jaar alsnog te doen.?

Onlangs weden de genomineerden voor een DLEPA bekend gemaakt. Deze nominaties blijven gewoon staan. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Tags