Het Fieldlab Evenementen lanceert een groot bezoekersonderzoek. Doel van het onderzoek is om uit te vinden hoe bezoekers van evenementen denken over de maatregelen waarover wordt nagedacht. De VVEM vraagt aan organisatoren of zij deze onderzoeken willen delen onder hun bezoekers om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van diens wensen en behoeften.

Het onderzoek geeft antwoord op de vragen: ?Hoe wil de bezoeker bijdragen aan het mogelijk maken van evenementen in tijden van Corona? Welke preventieve maatregelen zien ze wel zitten en welke niet? Wanneer voelen ze zich veilig en hoe kunnen wij deze veiligheid bieden??

Het onderzoek is opgesteld in samenwerking met Prof. dr. Andreas Voss van het Radboudumc, waardoor het straks ook direct wetenschappelijk gevalideerd kan worden. De enqu?te is in drie delen gesplitst, zodat goed gezien kan worden of er verschillen zijn tussen de verschillende typen evenementen.

Organisatoren wordt opgeroepen om de voor hen toepasselijke vragenlijst naar hun bezoekers te sturen. Deze zijn hier te vinden: https://fieldlabevenementen.nl/fieldlab-evenementen-lanceert-bezoekersonderzoek/

Tags