Op maandagavond 8 april 2019 vindt de vijfde editie van de Dutch Live Entertainment Awards plaats. De kaartverkoop voor het evenement is nu begonnen.

Onder de genomineerden zijn weer diverse VVEM-leden te vinden. Bij deze feliciteren wij hen alvast met hun nominatie. Het mooie aan de prijzen is echter vooral dat deze een perfecte dwarsdoorsnede laten zien van het volledige werkveld. Tijdens de Dutch Live Entertainment Awards worden prijzen uitgereikt aan alle productionele professionals binnen de live-entertainmentindustrie. Hierbij worden de rollen omgedraaid: artiesten zetten de mensen achter de schermen in het zonnetje.

Net zoals vorig jaar vindt het evenement plaats op Parc Broekhuizen te Leersum. Kaarten zijn te bestellen op de offici?le website. De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestaat uit Henk Schuit (Juryvoorzitter), Patrica Berkhof, Annejorie Hegge, Jos van der Vegt en Marcel de Vr?. De VVEM is presenting partner en hoopt de leden daar te treffen op 8 april.