De uitreiking van de Dutch Live Entertainment Production Awards (DLEPA), h?t jaarlijkse event voor mensen achter de schermen van de Nederlandse live-industrie, vindt maandag 9 april 2018 plaats op Parc Broekhuizen. De laatste tickets voor branchegenoten zijn nu beschikbaar.

De VVEM is wederom als partner bij de DLEPA-organisatie betrokken. In Parc Broekhuizen worden prijzen uitgereikt aan professionals uit de live-entertainmentindustrie die het afgelopen jaar een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet. De genomineerden voor de prijzen zijn begin maart bekend gemaakt.

In het verleden vond het prijzengala onder meer plaats in AFAS Live, ditmaal is plaats van handeling het statige Parc Broekhuizen in de natuurpracht van de Utrechtse Heuvelrug. De venue won eerder Best Hotel Design 2017/2018. Tijdens de avond worden amuses geserveerd door de keuken die onder leiding staat van Michelin-driesterrenchef Jacob Jan Boerma.

Tickets voor dit event kunnen via de DLEPA-website worden besteld. Wie ervoor kiest om de tickets op te laten sturen per post, ontvangt automatisch een FanTicket. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design, zijn de tickets uniek stukje memorabilia. De afbeelding wordt op exclusief ticketmateriaal afgedrukt en is een ideale vervanging voor een regulier ticket.

Tags