Op 17 november jongstleden is de evenementenbranche een markante professional verloren: Merijn Mols, projectmanager Audio van Ampco Flashlight Rental, verloor op 48-jarige leeftijd de strijd tegen kanker.

Kort na zijn introductie bij Ampco op de Zonnebaan, eind jaren 90, viel Merijn direct op door zijn energie, talent en leergierigheid. Hij ontwikkelde zich, daarbij geholpen door zijn Drentse nuch-terheid, razendsnel en werd een veelgevraagd monitor-engineer op festivals en bij diverse bands.

Merijn bleef zich ontwikkelen, niet alleen op professioneel vlak. Samen met zijn vrouw en zijn prachtige dochter bleef hij zijn Drentse roots trouw en ontwikkelde zich tegelijkertijd tot specialist in het produceren van complexe live-audio producties. Zijn aanwezigheid op Lowlands, Vrienden van Amstel Live en vele andere festivals en events in binnen- en buitenland maakte hem tot een graag geziene bekendheid bij organisatoren, artiesten en collegabedrijven. Hij bleef daarbij het liefst achter de schermen en uit de spotlights, om zijn ?ding? te doen. En dat deed hij als geen ander.

Dick van Berkum, CEO Ampco Flashlight:
?Met het overlijden van Merijn verliezen zijn vrouw, dochter, familie en vrienden een fantastisch mens. Want dat was Merijn, met zijn opgewektheid en met zijn niet aflatende lach. Als collega zullen wij hem missen om zijn tomeloze inzet, zijn kennis en kunde, zijn gedrevenheid en professionaliteit om producties elke keer weer te verbeteren en uiteraard om zijn vriendschap en goede humeur. Hij was hiermee een groot voorbeeld en leermeester voor velen. Onder zijn leiding zijn unieke, complexe en uitdagende audio-opdrachten ontworpen en uitgevoerd.?

De VVEM wenst zijn vrouw, dochter, naasten en collega?s bij Ampco Flashlight Rental veel sterkte met dit verlies.

Tags