Er gloort weer een warme gloed aan de horizon: veel mensen bijeen en live muziek! Daarom is dit een goed moment om ook aan de preventie van gehoorschade te denken. Samen met de negen partners van het Derde convenant preventie gehoorschade versterkte muziek is er nieuw I Love My Ears campagnemateriaal gemaakt.

Over het Gehoorconvenant:
In het Gehoorconvenant staan afspraken tussen de overheid en onze leden over wat wij zelf doen aan de preventie van gehoorschade. Onderdeel daarvan is onder andere een geluidsnorm, het meten van geluid en het loggen ervan én de voorlichtingscampagne I Love My Ears. Inmiddels zijn ook fitnessbedrijven, bioscopen en studentenverenigingen aangesloten.

Over I Love My Ears:
Alweer een flink aantal jaren geleden hebben wij de publiekscampagne I Love My Ears ontwikkeld. Het logo zal niet onbekend zijn. Het doel van die campagne is vooral om bezoekers te wijzen op hoe je verantwoord voor je oren van muziek kunt genieten. Bijvoorbeeld door het dragen van gehoorbescherming aan te moedigen.

Nieuw campagnemateriaal I Love My Ears
Belangrijk is dat we als branche bezoekers blijven helpen met drie simpele tips om het gehoor gezond te houden. Het huidige campagnemateriaal is een aantal jaar gebruikt op de screens in zalen, posters bij de kassa of de toiletten. Samen met de nieuwe branches is het materiaal geüpdatet zodat I Love My Ears overal een herkenbare boodschap heeft. Op de I Love My Ears website is een grote collectie aan promomateriaal te downloaden in diverse kleurstellingen, waaronder een social media pakket.

De set met materiaal is te vinden via: ilovemyears.nl/downloaden.

Tags