Op 19 september vindt in Utrecht de nieuwe editie plaats van het Congres Podia | Festivals | Evenementen. Het congres wordt door de VVEM in samenwerking met de VNPF, TivoliVredenburg en diverse andere partners georganiseerd en biedt uitgebreide mogelijkheden voor VVEM-leden om zich door middel van een stand op de congresvloer of sponsoring te profileren.

Aanwezigheid op het congres betekent dat je recht in het hart van je doelgroep staat. Met meer dan 900 betrokken muziekprofessionals/bezoekers vormt het Congres Podia | Festivals | Evenementen een interessante ‘hub’ voor allerlei soorten toeleveranciers. Een sponsorbijdrage geeft je bedrijf de mogelijkheid om je zichtbaarheid te vergroten, imago en naamsbekendheid te versterken, de band met relaties te verdiepen en – vooral – nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Een groot deel van de congresbezoeker bestaat uit medewerkers van (de aangesloten) evenementorganisatoren, toeleveranciers, poppodia en popfestivals in Nederland, inclusief de beslissingsbevoegden voor jouw product/dienst. Daarnaast zijn er ook veel beleidmakers en andere stakeholders.

Naast sponsormogelijkheden, is er ook de mogelijkheid tot het aanwezig zijn met een eigen stand. Het horecaplein van TivoliVredenburg is dé centrale ontmoetingsplek van het congres. Hier ontmoeten de bezoekers elkaar gedurende de dag meerdere malen en deze ontmoetingsplek is tevens de uitgelezen locatie waar bedrijven hun producten of diensten kunnen presenteren in stands.

Interesse in sponsoring of het aanwezig zijn met een stand op het congres? Download hier de PDF met alle benodigde informatie.

Tags