Met trots en tevredenheid kijken de VVEM en VNPF terug op het 19 september jongstleden gehouden Congres Podia Festivals Evenementen 2022. De eerste live editie sinds 2019 was met een bomvol programma van zo’n 60 sessies en circa 1000 aanwezigen een groot succes. Klik verder voor een uitgebreide sfeerimpressie te vinden.

Het organiseren van het CPFE 2022 was niet mogelijk geweest zonder jullie aanwezigheid en bijdrage. Het hebben van goede gesprekken; het delen van nuttige informatie; het inspireren en ontmoeten van collega’s, vak- en lotgenoten is onmogelijk zonder jullie enthousiaste betrokkenheid. Met elkaar zijn jullie de conferentie. We willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie aanwezigheid en bereidwilligheid kennis te delen op het CPFE 2022. Wij zijn zeer vereerd met circa 1000 aanwezigen en zo’n 60 sessies. We kijken tevreden terug op, ook inhoudelijk, een geslaagd evenement. We ontvangen veel positieve reacties en hebben alweer flink wat nieuwe ideeën opgedaan.

Hier is een aantal sfeerimpressies van de dag te zien, geschoten door fotograaf Ben Houdijk.

CPFE 2023
Save the date! De volgende editie van Congres Podia | Festivals | Evenementen zal plaatsvinden op 18 september 2023 in TivoliVredenburg.

Tags