Het Congres Podia & Festivals, dat sinds 2017 plaatsvindt in TivoliVredenburg en is ontwikkeld door de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF), wordt in het vervolg gezamenlijk met de Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM) georganiseerd. Het congres gaat verder onder de naam Congres Podia | Festivals | Evenementen.

Het Congres Podia | Festivals | Evenementen is gericht op alle relevante partijen in de live muzieksector zoals podia, festivals, artiesten en beleidsmakers en vindt dit jaar plaats op woensdag 2 oktober 2019 in TivoliVredenburg te Utrecht. Tijdens het congres worden relevante en actuele thema?s besproken zoals (cultuur)beleid, veiligheid, marketing, programmering en allerhande praktische zaken. De VVEM en VNPF geloven in een congres waarin festivals, evenementorganisatoren, podia, stakeholders, beleidsmakers, bestuurders en toeleveranciers samen werken aan de beste live muzieksector denkbaar. We willen gezamenlijk vooruitgang boeken omtrent actuele thema?s binnen het werkveld, maar er is ook ruimte voor verdieping en reflectie.

Tijdens het Congres Podia | Festivals | Evenementen gaan alles schakels in de live muzieksector met elkaar in gesprek over thema?s als veiligheid, het toekomstige cultuurbeleid en allerhande regelgeving. Tegelijkertijd zullen gedurende de 60 deelsessies die worden georganiseerd ook allerlei praktische zaken de revue passeren.

Berend Schans, directeur VNPF, over de nieuwe samenwerking: ?Dit is een logische en constructieve stap. Wij werken op allerlei dossiers graag samen met de VVEM. Daarnaast hebben we overlap in de achterban. Door samenwerking met de VVEM halen we een enorme ?know how? binnen op het gebied van de organisatie van grote publieksevenementen.?

Willem Westermann, ambtelijk secretaris van de VVEM: ?Een van de motto?s van onze vereniging is ?kennis delen versterkt de branche?. Het gezamenlijk organiseren van een inhoudelijk sterk en goed bezocht congres past daar perfect bij. Wij zien dat het congres in Utrecht een betekenisvol evenement is en dragen graag bij aan de verdere ontwikkeling ervan.?

Voor VVEM-leden geldt een aantrekkelijk tarief van ?85,-* tot 12 september. Daarna wordt het bedrag ?105,-*.
Tevens zijn er alleen voor VVEM en VNPF-leden aantrekkelijk geprijsde combitickets verkrijgbaar voor het Congres Podia | Festivals | Evenementen ?n Eurosonic Noorderslag.

Kom ook, beleef het live!
www.congrespodiafestivalsevenementen.nl

(* bedragen exclusief BTW)

Tags