Op donderdag 20 april 2017 presenteerde het bestuur tijdens de ALV het nieuwe logo, de nieuwe website en een mooie promotiefilm!

ALV late night show

In een late night show setting was er ruim aandacht voor de VVEM nieuwe stijl. Ook de makers schoven aan om het ontwerp van het logo, website en film toe te lichten.

Maar er waren nog meer gasten die plaats namen aan de tafel om onder leiding van presentator Frans Scheepens in een geanimeerd gesprek de punten op de agenda de revue te laten passeren.

Zo schoof Judith Noijen aan in het kader van Celebrate Safe en vertelde Henk Schuit de leden over de Dutch Live Entertainment Production Awards. Uiteraard werden de leden van de VVEM, die met een award zijn onderscheiden, uitgebreid in het zonnetje gezet door voorzitter H?rald van de Bunt.

Dit alles vond plaats in The Shelter van de ADAM Toren, bij gastheer ID&T, in Amsterdam. Sander Groet nam de leden mee in een bevlogen verhaal over de totstandkoming van deze bijzondere locatie. De afsluitende borrel in de Loft met uitzicht over Amsterdam en een bezoekje aan de Lookout maakte het geheel compleet. Wij delen graag en impressie van deze dag:

Tags