Eurosonic Noorderslag 2019 vindt plaats van 17 tot en met 19 januari in Groningen. Traditioneel wordt hier het (muziek)evenementenjaar afgetrapt. Binnen het conferentieprogramma is de VVEM nadrukkelijk aanwezig.

Zoals ieder jaar worden tijdens de conferentie de festivalcijfers 2017 besproken. Vorig jaar kwamen daar voor het eerst ook de cijfers van de grote (3000+ bezoekers) concerten bij en dat wordt vanaf nu ieder jaar voortgezet. Verder hebben we het over de best beschikbare technieken bij het produceren van geluid, wordt een update gegeven van alles waarvoor vanaf begin 2019 nieuwe regels gelden (het nieuwe HEV, het nieuwe NHEV, het nieuwe COBc, het nieuwe Gehoorconvenant, het nieuwe document voor bliksembeveiliging), er staat een item over de internationalisering van het werk op de agenda, alsmede een panel over de toegankelijkheid van evenementen.

Kortom: alle reden om op 17, 19 en/of 19 januari in Groningen te zijn, al was het maar om samen met andere leden ?s avonds bij te praten en een eierbal te eten?

Meer informatie over het conferentieprogramma is te vinden op ESNS.nl

Tags