Op 6 en 7 november aanstaande strijkt Festivak neer in de Brabanthallen in Den Bosch. De VVEM is als branchepartner betrokken en is dan ook prominent aanwezig op Festivak.

Organisatoren staan voor de uitdaging om een kwalitatief hoogstaand event neer te zetten. De bezoekers stellen steeds hogere eisen. Organisatoren moeten alles uit de kast trekken om bezoekers voor zich te winnen en ze te behouden. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen neemt dus alleen maar toe. Festivak biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema?s en cases waarbij organisatoren ge?nspireerd en gemotiveerd worden. ?De evenementenbranche is altijd in beweging. Het is van belang om op juiste wijze vraag en aanbod binnen deze dynamische branche bijeen te brengen”, zo stelt de organisatie. “Festivak is de ontmoetingsplaats voor de gehele evenementenbranche en je mag zeker niet ontbreken op deze vakbeurs!?

Festivak 2019:

  • Ontdek een groot aanbod aan event-oplossingen
    Festivak is de beurs waar bedrijven en instellingen hun producten en diensten op het gebied van afvalverwerking, decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur en catering presenteren. Maar tevens vind je er alles over cashless betalen, online media, databases, mobile- & emailmarketing, websites en apps. Dus pak die kans en laat je inspireren, verrassen en vrijblijvend adviseren over nieuwe mogelijkheden.
  • Helemaal up-to-date in een of twee dagen
    In 3 verschillende zalen worden inspirerende lezingen verzorgt door diverse experts: van een inspirerende casestudy met praktische tips of een technisch vraagstuk tot een strategische sessie – je kiest zelf gemakkelijk de lezing van jouw voorkeur en niveau. Zo kun je dus alle benodigde kennis in een of twee dagen opdoen en daarmee direct aan de slag gaan!
  • Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit
    Op Festivak staat netwerken centraal en kom je makkelijk in contact met vele soorten organisaties en -professionals uit de evenementenbranche. Zo krijg je direct inzicht in wat welke oplossingen van waarde kunnen zijn voor jouw organisatie. Want wat geeft er nou betere inzichten dan ervaringen, idee?n, aanbevelingen of misschien wel toekomstige samenwerkingen?

De VVEM is inhoudelijk voornamelijk op 6 november betrokken, middels de invulling van een drietal sessies in het Festivak-programma. Deze staan onder leiding van Willem Westermann, Kenniscentrum Evenementen van de VVEM. De inhoud van deze programmaonderdelen wordt later bekend gemaakt. Deze presentaties zijn prima te combineren met een beursbezoek en de beursborrel. Registreren voor Festivak is gratis voor professionals uit de branche. Dit kan via het aanmeldformulier op de Festivak-website.

Tags