Maandagavond 10 april vond de derde editie plaats van de Dutch Live Entertainment Production Awards. Tijdens een spectaculaire awardshow in de Amsterdamse AFAS Live werden professionals uit de live entertainmentindustrie in het zonnetje gezet. TING! werd uitgeroepen tot Production of the Year. Ziggo Dome ging er met de award voor Favourite Venue vandoor.

Uit handen van zijn vrouw Lisca kreeg Duncan Stutterheim een Special Achievement Award. Juryvoorzitter Henk Schuit, Managing Director bij ticketer CTS Eventim Nederland: ?Als een van de grondleggers van de Nederlandse dance-industrie en oprichter van ID&T is Duncan Stutterheim een icoon in de dancewereld. Uit zijn koker komen gevestigde feesten als Mysteryland en Sensation en iemand als Ti?sto dankt zijn wereldfaam voor een groot deel aan Duncan.?

Ampco Flashlight Rental ontving uit handen van Lee Towers de prijs voor Favourite Show Company. De prijs voor Favourite Production Company werd uitgereikt door Nicolette van Dam aan RTL Live Entertainment terwijl de Jostiband de prijs overhandigde aan Livetime Productions in de categorie Favourite Technical Company. Leatitia Griffith bekroonde TSC Crowd Management met de prijs voor Favourite Service Company. Overige winnaars waren Willem Westermann (Favourite Person), Jeroen ten Brinke (The Bart Clement Award for Favourite Creative Person) en The Powershop (Favourite Site Company).

Marcel Albers, Stichting Dutch Live Entertainment Awards: ?Het was een prachtige avond in een zeer mooie setting op een ideale locatie. Wanneer je deze ingredi?nten koppelt aan een indrukwekkende lijst van genomineerden en winnaars, dan mogen we als organisatie alleen maar trots zijn. Zeker ook vanwege de waardering vanuit de industrie en alle support van de productionele partners dit jaar.?
De Jury

De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestond dit jaar uit Henk Schuit (voorzitter), Jacqueline Vizee, Annejorie Hegge, Marcel de Vr? en Jos van der Vegt.

De organisatie van de Dutch Live Entertainment Production Awards is in handen van de Stichting DLEP Awards in samenwerking met de Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM) en mediapartner EB Live.

Het Award gala werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door de presenting partners EB Live en de VVEM.

Founding partners: Frontline Rigging & Motion, Eventim, GelreDome, Mojo Concerts en TSC Crowd Management.

Productionele steun: Unlimited Productions, Kingcanary, AFAS Live, Interal TC, Stageco Nederland, Ampco Flashlight Rental, Phlippo, Faber AV, All-Areas, Colle Rental, R&S Verhuur, Easy Eventcrew, ROC Hilversum, The Art of Light, Eyesupply, Ronald v/d Besselaar (BEEO), Carmelita Hoogvliets, SMP, Friendly Fire, HEBO en Garden Party.

Voor de redactie: Stichting Dutch Live Entertainment Production Awards Contact: Marcel Albers E-mail: m.albers@wmmgroup.com??????? T: 0620402026