Maandagavond 9 april vond de vierde editie van de Dutch Live Entertainment Production Awards plaats. Tijdens de awardshow in Parc Broekhuizen te Leersum werden professionals uit de live-entertainmentindustrie onderscheiden voor hun werk in 2017.

Tijdens de Dutch Live Entertainment Production Awards worden jaarlijks prijzen uitgereikt aan professionals uit de live-entertainmentindustrie die in het voorafgaande jaar een belangrijke en bijzondere prestatie hebben neergezet. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door presenting partners EB Live en de VVEM. Founding partners zijn Frontline Rigging & Motion, Eventim, GelreDome, Mojo Concerts en TSC Crowd Management.

Uit handen van Freek de Jonge ontving Leon Ramakers gisteravond een Special Achievement Award tijdens de Dutch Live Entertainment Production Awards.

Norman Bonink en Bas Kennis van Bl?f reikten de award voor Favorite Show Company uit aan Interstage. TivoliVredenburg ging er met de award voor Favorite Venue vandoor.

Sander Reneman won de Bart Clement Award for Favorite Creative Person, welke hij ontving na een persoonlijke toespraak van Armin van Buuren.

Karin Bloemen bekroonde, op geheel eigen wijze, Pieter Smit met de prijs voor Favorite Service Company. LiveLane ontving de Production of the Year Award voor SpaceXperience. Andre Kuipers overhandigde de prijs aan het team van LiveLane. Janine Bond werd uitverkoren tot Rookie of the Year.

Mojo Barriers kreeg de prijs voor Favorite Site Company. De prijs voor Favorite Production Company werd uitgereikt door Hans van Breukelen aan XSAGA, terwijl Willem Venema de prijs overhandigde aan The Production Factory in de categorie Favorite Technical Production Company.

Marcel Albers, bestuurslid van stichting Dutch Live Entertainment Production Awards: ?Het was een zeer memorabele avond op ??n van de mooiste evenementenlocaties in Nederland. Een indrukwekkende lijst van genomineerden, winnaars en prijsuitreikers van internationale allure, maakt dat we samen met de productionele partners de lat ook dit jaar weer hoger hebben gelegd. We kijken dan ook uit naar ons eerste jubileumjaar in 2019.?

De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestond dit jaar uit Henk Schuit (voorzitter), Jacqueline Vizee, Annejorie Hegge, Marcel de Vr? en Jos van der Vegt.

Alle winnaars:

  • Favorite Show Company: Interstage
  • Bart Clement Award for Favorite Creative Person: Sander Reneman
  • Favorite Site Company: Mojo Barriers
  • Favorite Production Company: XSAGA
  • Favorite Service Company: Pieter Smit
  • Technical Production Company: The Production Factory
  • Favorite Venue: TivoliVredenburg
  • Award Production of the Year: SpaceXperience
  • Rookie of the Year: Janine Bond
  • Special Achievement Award: Leon Ramakers

Tags